Ploeg wint weer maar geen topdag Lucinda

qatar_0205_portretHet Rabo Liv Team komt sinds de eerste overwinning van Lucinda in de Energiewacht Tour steeds meer op gang. Zondag was het in Dwars door de Westhoek de beurt aan Anna van der Breggen, die haar eerste grote overwinning bij Rabo binnen haalde. Van der Breggen won na een indrukwekkende solo in de laatste vijftien kilometer. Lucinda was uiteraard dolblij voor haar ploegmaat en het team, maar zelf beleefde ze niet veel plezier aan de Vlaamse semi-klassieker. Ze had geen geweldige benen, maar kon desondanks nog wel wat voor het team betekenen.

“Zelf reed ik niet echt goed. Ik kwam niet echt in de wedstrijd en had moeite me zelf vooraan te handhaven. Wat betreft mee aanvallen, heb ik vandaag niet echt veel voor de ploeg kunnen betekenen”, bekende Lucinda. Wel kon ze nog teamwork doen.

“Toen Pauline in de aanval was en in de finale met Anna heb ik nog wel wat afstoppingswerk kunnen doen. En in de sprint van de groep heb ik Thalita van voren afgezet. Die werd nog vierde. Al met al weer een mooie dag voor de ploeg. We hebben de smaak echt te pakken.”

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search