Opgave Lucinda in Loenhout na vroege val

In de cross om de DVV trofee in Loenhout viel vrijdag weinig eer te behalen voor Lucinda. De winnares van de laatste twee wereldbekerwedstrijden kwam al bij het oprijden van de eerste brug ten val door een schuiver van Yara Kastelijn. Lucinda kon haar niet meer ontwijken en viel vol over haar landgenote heen. Ze voelde direct veel pijn en merkte op de fiets dat het niet goed zat. Ze kon haar geraakte been niet meer belasten, dus doorgaan was zinloos.

Later kon ze nog wel wat uitrijden op de losse roller. Een arts constateerde, dat haar knie gelukkig geen grote schade heeft opgelopen, maar ze had wel een wond in haar scheenbeen. Die heeft de ploegarts met drie hechtingen dicht gemaakt. Lucinda: “Ik moet het nu een paar dagen rustig aan doen en kijken of ik mijn programma gewoon kan voortzetten als gepland.”

Showing 3 comments
 • Willem
  Beantwoorden

  Hoi Lucinda. Ik had je graag “3 op een rij” gegund want wat ben je geweldig in vorm! Helaas, maar deze kleine vis is je door pech ontsnapt. De grote vissen wachten echter om door jou binnengehaald te worden!
  Zoals ik eerder zei:
  Your best is still and yet to come!
  Beterschap en prettige jaarwisseling,
  #WillemWijkagent @willem6858.

 • Dave Hanrahan
  Beantwoorden

  This news is encouraging! I worried that you had a broken bone or ligament damage. Heal well and quickly!

 • Marc Durwael
  Beantwoorden

  Beste Lucinda,
  Wat heb ik gevloekt, maar ja dat kan gebeuren in de cross. Ik wens je een zeer spoedig herstel zodat we snel weer van jouw crossactiviteiten kunnen genieten!

  mvg
  Marc

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search